TEŠKO OZLIJEĐENA I DJECA

Pješčana oluja skrivila lančani sudar u Mađarskoj? Jedna osoba poginula, 14 u kritičnom stanju

Pješčana oluja skrivila lančani sudar u Mađarskoj? Jedna osoba poginula, 14 u kritičnom stanju
12.03.2023.
u 14:24
Uzrok stravične nesreće najvjerojatnije je jak vjetar koji je podigao veliku količinu prašine zbog čega je vidljivost bila znatno smanjena
Pogledaj originalni članak

Na autocesti nedaleko od mađarskog grada Herceghaloma u subotu poslijepodne dogodio se veliki lančani sudar u kojemu je, prema najnovijim informacijama, poginula jedna osoba, a među više od 40 ozlijeđenih mnogi imaju teške ozljede. Srpski Blic piše da je mađarska policija objavila da je beživotno tijelo pronađeno ispod jednog od izgorjelih automobila.

U sudaru je sudjelovalo više od 40 vozila. Od njih 40, 19 se zapalilo nakon sudara, javljaju mađarski mediji. Nesreću je najvjerojatnije izazvala pješčana oluja, to jest jak vjetar koji je podizao prašinu zbog koje je smanjena vidljivost, a ne magla ili poledica kako su neki pretpostavljali.

Ekipe Hitne pomoći spašavale su ljude iz vozila i uklanjale posljedice nesreće do ranih jutarnjih sati. Lokalni mediji pišu da je 14 osoba u kritičnom stanju. Među ozlijeđenima je desetoro djece od kojih četvero ima teže ozlijede.

Autocesta M1 u međuvremenu je otvorena za promet, prenose srpski mediji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.