sanski most

Pištoljem upucao ženu, potom i sebi oduzeo život

Pištoljem upucao ženu, potom i sebi oduzeo život
17.03.2015.
u 09:36
ispod njihovih
beživotnih tijela, kako saznajemo, policija je pronašla i jednu crvenu ružu
Pogledaj originalni članak

Beživotna tijela muškarca i žene pronađena su u nedjelju u podnevnim satima u blizini sela Lipnik, dvadesetak kilometara udaljenoga od Sanskoga Mosta, potvrdila je županijska tužiteljica Vildana Dedić. Tijela su se nalazila ispod jednog stabla u obližnjoj šumi, a policija je stigla na mjesto događaja po dojavi mještana. 

Ubojstvo i samoubojstvo

Prema riječima tužiteljice Vildane Dedić, radi se o muškoj osobi inicijala B. P (67) i ženskoj osobi B. J. (29), a pretpostavlja se kako se radi o ubojstvu i samoubojstvu. - U ovome trenutku provodimo istragu o ovome tragičnom slučaju, a više pojedinosti bit će poznato nakon što bude obavljena obdukcija tijela, priopćila je tužiteljica Dedić. Neslužbeno se doznaje da je riječ o Bogdanu Popoviću i Janji Bijeljin koji su pronađeni mrtvi kraj potoka u zaseoku Djurići, mjesto Kozin, na području općine Sanski Most. Pretpostavlja se da je šezdesetsedmogodišnjak pištoljem marke Zastava M 57, kalibra 7,62 mm ispalio metak u pravcu žene, a nakon toga i sebi pucao u prsi, uslijed čega su oboje preminuli.

Crvena ruža

Također, neslužbeno doznajemo da kraj beživotnih tijela nije pronađena poruka ili oproštajno pismo, ali ispod tijela, kako saznajemo, bile su novine koje su muškarac i žena prostrli, te jedna crvena ruža. Pretpostavlja se da su ove osobe bile u ljubavnoj vezi. U policiji su nam kazali kako se tek treba utvrditi odnos koji je par imao te kako će se najprije pristupiti ispitivanju njihove obitelji i poznanika. Prema informacijama iz policije Unsko-sanske županije, oboje imaju prebivalište u Bačkoj Palanci, Republika Srbija, a Bogdan Popović je rodom iz sela Lipnik gdje posjeduje obiteljsku kuću koju je s vremena na vrijeme posjećivao. U Upravi policije Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije za naš list su kazali da će više informacija o ovome slučaju moći dati nakon obdukcije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.