breza

Otac iz Breze priznao ubojstvo djeteta, predan u nadležnost Tužiteljstvu ZDŽ-e

Otac iz Breze priznao ubojstvo djeteta, predan u nadležnost Tužiteljstvu ZDŽ-e
28.12.2016.
u 11:50
Pogledaj originalni članak

Muškarac inicijala B.A. iz Breze, u potpunosti je priznao ubojstvo svog djeteta B.N. koje je 26. prosinca u pratnji oba roditelja dovezeno bez znakova života u JU "Dom zdravlja" Breza - potvrđeno je iz MUP-a ZDŽ-e.

Odmah po zaprimljenoj prijavi, u JU "Dom zdravlja" Breza su upućeni policijski službenici koji su potvrdili točnost zaprimljene prijave, nakon čega je policijska patrola upućena i na adresu stanovanja navedenih osoba, gdje je osigurala lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ-e koja je i izvršila istragu.

Istražnim radnjama je rukovodio dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, po čijem nalogu je tijelo preminulog djeteta prevezeno u prosekturu JKP "Gradska Groblja" Visoko, radi vršenja obdukcije.

Izvršenom obdukcijom je, kako navode iz MUP-a ZDŽ-e, utvrđeno da je smrt nasilna i ubilačkog karaktera.

U ponedjeljak u 22.15 sati, B.A., rođen 1988., iz Breze, uhićen je i zadržan u službenim prostorijama, gdje je nad njim zavedena kriminalistička obrada.

- Tijekom kriminalističke obrade je ispitan na okolnosti izvršenja tog kaznenog djela i tom prilikom je u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela koje mu se stavlja na teret - priopćeno je MUP-a ZDŽ.

Jučer u noćnim satima, B.A. je predan na nadležnost i daljnje postupanje Županijskom tužiteljstvu ZDŽ-e, uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu "ubojstvo". 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.