nakon prometne u Istri

Od McLarena nije ostalo ni M: Strašne fotografije skupocjenog auta

Od McLarena nije ostalo ni M: Strašne fotografije skupocjenog auta
05.06.2023.
u 10:50
Pogledaj originalni članak

Gotovo pa u pepeo pretvorio se skupocjeni McLaren nakon nesreće koja se tijekom ove nedjelje dogodila u Istri. Naime, na području državne ceste Poreč-Pazin jučer je oko 11.20 sati zbog neprilagođene brzine jurilica izletjela s ceste te se više puta prevrnula, a 60-godišnji vozač i njegov 69-godišnji suputnik su preživjeli nesreću uz ozljede.

''Nesreća se dogodila kada je 60-godišnjak upravljao automobilom pulske registracijske oznake te je nedaleko Baderne, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad automobilom i sletio izvan kolnika gdje je udario u rubnjak nakon čega se automobil višestruko prevrnuo. Prolaznici su iz automobila izvukli vozača i njegovog 69-godišnjeg putnika te se automobil potom zapalio'', potvrdila nam je istarska policija.

U ovoj nesreći vozač je prošao s lakšim ozljedama, dok je putnik zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. Facebook stranica Policija patrola - Istra objavila je i fotografije koje pokazuju razmjere ove nesreće u kojoj je McLaren doslovce - nestao. Istarska policija izvijestila je kako se protiv vozača podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu u redovnom postupku.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.