Crna Gora:

Nestali dječak utopio se u Morači

Foto: ilustracija
Nestali dječak utopio se u Morači
16.05.2016.
u 14:12
Pogledaj originalni članak

Tijelo 11-godišnjeg dječaka Ognjena Rakočevića, čiji je nestanak prijavljen prije 12 dana u Podgorici, pronađeno je sinoć na ušću rijeke Morača u Skadarsko jezero.

 Kako je priopćeno iz crnogorskog MUP-a, roditelji su jutros obavili prepoznavanje stradaloga dječaka, a nalazi obdukcije pokazali su kako je smrt nastupila utapanjem.

 Preliminarni nalaz obdukcije pokazao je da je uzrok smrti utapanje, na tijelu nema tragova nasilja, a tijelo je u vodi bilo od 10 do 14 dana, što odgovara vremenu Ognjenovog nestanka, navodi se u priopćenju.

 Ognjenovo udaljenje od kuće prijavljeno je 4. svibnja, od kada su policijski službenici, zajedno s pripadnicima drugih organa i institucija, kao i građanima, tragali za njim.

 Dežurna služba Centra sigurnosti Podgorica u nedjelju oko 20 sati obaviještena je kako je na ušću rijeke Morača u Skadarsko jezero, u mjestu Manastirski Vrbiš, pronađeno beživotno tijelo.

 Na mjesto događaja odmah su po obavještenju upućeni pripadnici mjerodavnih službi. Nakon službenih mjera i radnji, tijelo je sinoć transportirano na Odjeljenje za sudsku patologiju Kliničkog centra, gdje su jutros izvršene radnja prepoznavanja i obdukcija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.