strava u crnoj gori

Krvoproliće u Cetinju: Ubijeno 11 osoba, među ubijenima i djeca, napadača je usmrtio sugrađanin

Foto: Vijesti.me
cetinje
Foto: RTCG
12.08.2022.
u 18:37
Neslužbeno se saznaje kako se radilo o 34-godišnjem muškarcu koji je na ljude pucao u blizini njegovog mjesta stanovanja
Pogledaj originalni članak

Jedanaest ljudi ubijeno je u petak u Cetinju u Crnoj Gori u tragediji za koju se smatra da je obiteljski sukob, javljaju mediji.

Kako je potvrdila dežurna tužiteljica Andrijana Nastić za Vijesti.me nakon obavljenog očevida, na licu mjesta su zatekli devet smrtno stradalih osoba, a iz Kliničkog centra dobili su informaciju kako su još dvije osobe u međuvremenu podlegle ozljedama tj. preminule. 

Navodno je ubijeno i nekoliko djece, a ozlijeđen je i policajac koji se nalazi u bolnici. Tužiteljica je potvrdila kako je napadača usmrtio građanin, a ne policija kako se izvorno pisalo. 

Među crnogorskim medijima kolaju razne varijante onoga što se dogodilo, a Vijesti.me prenosi kako je Vučko Borilović (34) prvo ubio susjedu i njenu djecu, nakon čega je pozvao supruga ubijene i rekao što je napravio. Nakon toga je nastavio s napadom i krenuo pucati na susjede i prolaznike. 

Crnogorski premijer Dritan Abazović potvrdio je na Telegramu kako će biti proglašena trodnevna žalost. 

Podsjetimo, danas oko 16 sati došlo je do pucnjave na Cetinju u kojoj je poginulo 11 osoba, a ozlijeđeno je šestero. 

Mještani su kazali kako se radi o napadu kojeg ne pamte ni najstariji, a navodno se sve dogodilo zato što je obitelj, koja je kod napadača Vučka Borilovića živjela u podstanarstvu, kasnila s plaćanjem stanarine.  

Kako piše Kurir, napadač je navodno sprječavao hitnu pomoć da dođe do nastradalih prije nego što je ubijen.

Klinički centar u Podgorici je pod opsadom. Policajci s dugim cijevima čuvaju bolnicu u koju su dovezeni ranjeni.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.