Stravično ubojstvo u Kragujevcu

Namjerno ga udario automobilom, potom nosio 18 metara te ga pregazio

Namjerno ga udario automobilom, potom nosio 18 metara te ga pregazio
13.02.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Više javno tužiteljstvo u gradu Kragujevcu raspisalo je u četvrtak tjeralicu za izvjesnim Slobodanom Glišićem (48), osumnjičenim za teško ubojstvo Branka Đurđevića (58).

Prema dosadašnjim saznanjima istražnih tijela, a koja su objavljena u srpskim medijima, Glišić je u nedjelju, 7. veljače, oko 17.15 sati, automobilom namjerno “pokosio” Đurđevića na cesti ispred dvorišta njegove kuće u perifernom kragujevačkom naselju Šumarice.

Nosio ga je na prednjem dijelu vozila čak 18 metara poslije čega je Branko pao s haube na cestu, a Glišić je potom prešao automobilom preko njega te ga na taj način usmrtio.

Nesretni Đurđević u prvom trenutku preživio je taj brutalni napad, no polomljena rebra su mu tom prilikom probila pluća, slomljena mu je bila zdjelica i pukao mokraćni mjehur te je uslijed tako teških ozljeda preminuo u urgentnom odjelu KC Kragujevac u ponedjeljak uvečer.

Policija intenzivno traga za Glišićem koji je trenutačno u bijegu, a Branko Đurđević je u četvrtak pokopan. Na vječni počinak ispratili su ga sinovi Nikola i Aleksandar, supruga Gorica, nevjeste, unučići, rodbina, susjedi te mnogobrojni prijatelji...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.