sarajevo

Nakon pucnjave u naselju Kovačići uhićen A. K. (1990.) iz Sarajeva

28.07.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

U pucnjavi koja se dogodila u utorak u sarajevskom naselju Kovačići ozlijeđena je jedna osoba, potvrđeno je u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije (MUP SŽ).

- Pucnjava je prijavljena u 20.20 sati. Trenutačno možemo potvrditi da je do pucnjave došlo i da je jedna osoba ozlijeđena, kazali su ubrzo nakon nemilog događaja iz MUP-a SŽ-a.

Prema njihovim navodima, u jedan sat poslije ponoći s utorka na srijedu policija je u Ulici Asima Ferhatovića pronašla i uhitila osobu inicijala A. K. (1990.) iz Sarajeva zbog sumnje da se može dovesti u vezu s kaznenim djelom ubojstvo u pokušaju.

Službenici MUP-a Sarajevske županije nastavljaju raditi na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog kaznenog djela, identifikaciji i pronalasku drugog izvršitelja.

Očevid na mjestu pucnjave koja se preksinoć u 20.20 sati dogodila u sarajevskom naselju Kovačići obavili su tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu i policijski službenici MUP-a Sarajevske županije.

U pucnjavi je ranjen muškarac inicijala P. N., rođen 1984. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.