u tijeku drugi pretres na istom području

Na području Velike Kladuše uhićen A.K. osumnjičen za pedofiliju

Na području Velike Kladuše uhićen A.K. osumnjičen za pedofiliju
08.03.2016.
u 14:49
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) danas su izvršili pretres na jednoj lokaciji na području općine Velika Kladuša dok je u tijeku drugi pretres na istom području. Uhićena je osoba incijala A.K., koja se sumnjiči za krivično djelo "spolni odnošaj s djetetom", a u sticaju sa krivičnim djelom "iskorištavanje djeteta ili maloljetnika radi pornografije".

Prilikom pretresa pronađena je i privremeno oduzeta kompjuterska oprema, mobiteli, SIM kartice, optički mediji, dva bajoneta i drugi predmeti koji se dovode u vezu s navedenim krivičnim djelima.

Uhićena osoba će tijekom dana biti privedena u službene prostorije Federalne uprave policije u Bihaću radi kriminalističke obrade, nakon čega će u zakonskom roku uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i počinitelju biti predan Županijskom tužiteljstvu Unsko-sanske županije na daljnje postupanje.

Služba za socijalni rad iz Velike Kladuše je preuzela dvoje maloljetne djece koja će biti pod njihovim nadzorom i starateljstvom do daljnjeg.

Pretresi su izvršeni po Naredbi Općinskog suda u Velikoj Kladuši, a pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Unsko-sanske županije, priopćeno je iz FUP-a.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.