Granična policija BiH

Na granici uhićeno troje državljana BiH i državljanin Slovenije

Na granici uhićeno troje državljana BiH i državljanin Slovenije
16.01.2017.
u 14:57
Pogledaj originalni članak

Službenici Postrojbe granične policije Bijeljina u nedjelju su uhitili S.V. (1983.), državljanku BiH. Graničnom provjerom je utvrđeno da je za njom CJS Bijeljina raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela „krađa“.

S.V. je kontrolirana prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača, te predana službenicima Policijske stanice Bijeljina MUP-a RS.

Prilikom izlaska iz BiH, službenici Jedinice granične policije Gradiška 14. i 15. siječnja, na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška, uhitili su dva državljanina BiH koje je potraživao Osnovni sud u Banja Luci. M.P. (1968.) je uhićen je zbog kaznenog djela „prikrivanje“, dok je A.T. (1990.) uhićen zbog kaznenog djela „ugrožavanje javnog prometa“. M.P predan je službenicima Sudske policije Banja Luka, a A.T. službenicima Policijske stanice Gradiška.

Službenici Jedinice granične policije Velika Kladuša 13. siječnja uhitili su H.Č. (1973.) nakon što je utvrđeno da je za njim Policijska stanica Bužim raspisala potragu radi upućivanja na izdržavanje kazne zatvora. Državljanin Slovenije kontroliran je na ulasku u BiH na na Međunarodnom graničnom prijelazu Velika Kladuša i predan službenicima Policijske stanice Bužim.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.