45-godišnjeg kosovski državljanin

Mrtav kosovski državljanin pronađen u moru kod Korčule

Mrtav kosovski državljanin pronađen u moru kod Korčule
10.03.2016.
u 15:33
Pogledaj originalni članak

U moru kod otoka Korčule pronađeno je tijelo mrtvoga 45-godišnjeg kosovskog državljanina L.I., izvijestili su u četvrtak iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Beživotno tijelo utopljenika kako pluta između otoka Hvara i Korčule uočila je posada hrvatskoga ribarskog broda jučer oko 17,30 sati i obavijestila Županijski centar 112 Split, odnosno Nacionalnu središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC) Rijeka, prenosi Fena.

O događaju su obaviješteni i splitska i dubrovačka Lučka kapetanija, Pomorska policija Dubrovnik, te nadležna Lučka ispostava Vela Luka jer je u međuvremenu dojavljeno kako se tijelo utopljenika primaknulo bliže otoku Korčuli. Iz Središnjice posadi ribarice je naloženo pratiti tijelo do dolaska nadležnih službenika.

Djelatnici velolučke Ispostave i policija tijelo mrtvog muškarca su izvukli iz mora oko dvije nautičke milje južno od otočića Pločica, te ga noćas u 00,30 sati prevezli u Vela Luku. Očevidom je utvrđeno da je riječ o kosovkom državljaninu L.I., rođenom 1971. godine.

 Daljnja istraga o uzrocima smrtnoga stradavanja držaljanina Republike Kosovo dalje je u nadležnosti Policijske uprave Dubrovačke, navodi se u priopćenju Ministarstva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.