KARLOVAC:

Mladić umro nasilno – zvonio stanarima na vrata, nitko mu nije otvorio

Mladić umro nasilno – zvonio stanarima na vrata, nitko mu nije otvorio
27.09.2016.
u 21:30
Pogledaj originalni članak

Mladić koji je jutros pronađen mrtav u karlovačkoj gradskoj četvrti Luščić stradao je nasilno, a radi li se o ubojstvu ili nesretnom slučaju tek će se utvrđivati očevidom.

Da se radi o nasilnoj smrti potvrdio je zamjenik Županijske državne odvjetnice Željko Brkljačić te rekao da je u pitanju mlađa osoba, ali ipak punoljetna.

“Prema dosad prikupljenim podacima radi se o nasilnoj smrti, ali uzrok je zasad nepoznat i dalje provodimo dokazne radnje”, kazao je zamjenik Županijske državne odvjetnice, te dodao kako zasad ne isključuju ništa, tako ni mogućnost da je mladić ubijen.

Potvrdio je da su noćas stanari čuli buku i viku, a o čemu se točno radi podatke prikuplja policija na terenu. Po riječima jedne od susjeda, da se nešto događa stanari su čuli između 3 i 4 sata ujutro, mladić im je zvonio na vrata, ali mu iz straha nisu htjeli otvoriti, javlja KAportal.

Identitet je poznat, ali obitelj još nije obaviještena pa ga ne mogu objaviti. Nesretni mladić je s područja Karlovca, imao je 23 godine, ali nije stanar u zgradi ispred koje je tragično skončao.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.