Strašna nesreća u Daruvaru:

Mercedes se zarotirao pa u naletu na mjestu ubio 73-godišnjeg pješaka

Mercedes se zarotirao pa u naletu na mjestu ubio 73-godišnjeg pješaka
07.04.2021.
u 13:16
Pogledaj originalni članak

Pješak u dobi od 73 godine podlegao je teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 9 sati kod daruvarske tržnice, doznaje mojportal.hr.

- Možemo vam potvrditi da je pješak rođen 1949. godine preminuo i da je očevid još u tijeku - rekao je načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa.

Prema prvim neslužbenim informacijama s mjesta događaja, do nesreće je došlo kada je vozačica Mercedesa B klase, koja je išla iz smjera budućeg Veteranskog centra prema gradu, na križanju s Frankopanskom ulicom oduzela prednost Škodi koja je dolazila iz smjera KTC-a.

Od siline udarca, njezin se Mercedes zarotirao, pokupio starijeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na spomenutom križanju, a potom je završio u nekoliko metara udaljenoj Botićevoj ulici gdje se zabio u parkirani Daewoo Tico.

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne medicinske pomoći koja je teško ozlijeđenog pjašaka prevezla u pakračku Opću bolnicu, a vozačica Mercedesa ostala je nepomično ležati na zemlji.

 
 

Nakon toga je došla i druga ekipa Hitne medicinske pomoći koja je vozačicu Mercedesa također odvezla u bolnicu. Priroda njihovih ozljeda još nije poznata.  Na teren su izašli i daruvarski policajci i vatrogasci, piše mojportal.hr.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.