uhićenja u Španjolskoj i Srbiji

Međunarodnoj bandi pripadao i državljanin BiH: Pali s 330 kilograma marihuane

Foto: ilustracija
Međunarodnoj bandi pripadao i državljanin BiH: Pali s 330 kilograma marihuane
03.03.2018.
u 07:52
Pogledaj originalni članak

Oko 330 kilograma marihuane, vrijedne odnosno oko 3,2 milijuna maraka, zaplijenjeno je od kriminalne grupe, čijih je 27 članova uhićeno u Španjolskoj i Srbiji, a među njima ima i najmanje jedan bh. državljanin, prenose Nezavisne.

Na teritoriju Španjolske konkretno u Barceloni, uhićeno je 26 osoba, od kojih 14 državljana Srbije, zatim državljani Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Litvanije i Švedske, dok se za jednom osobom traga.

Policija je u Srbiji uhitila N.M. (39) i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Sumnja se da je ovu kriminalnu grupu u Španjolskoj organizirao S.T. (52) iz Srbije.

Akcija je trajala mjesecima, a tiojekom nje je zaplijenjeno 330 kilograma marihuane. Tijekom posljednjeg uhićenja u Španjolskoj je zaplijenjeno 2.337 sadnica marihuane u različitim fazama zrelosti, 75,2 kilograma već obrane marihuane, 56.000 eura, četiri vozila i dva pištolja.

Nebojša Stefanović, ministar unutarnjih poslova Srbije, rekao je da je droga pronađena prije svega na teritoriju Španjolske. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.