akcija "OPIJAT VII"

Ljubušak uhićen s pola kg marihuane

Ljubušak uhićen s pola kg marihuane
24.10.2017.
u 16:29
Pretresom obiteljske kuće policajci su pronašli su 500 grama zelene, suhe biljne smjese koja svojim izgledom i mirisom asocira na marhuanu
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici OKP-a PU Ljubuški su, u sklopu akcije "OPIJAT VII", došli do pouzdanih operativnih podataka da osoba L.P. (36) iz mjesta Studenci, općina Ljubuški, u svojoj obiteljskoj kući posjeduje opojnu drogu marihuana.

Nakon prikupljenih operativnih podataka s kojima je upoznat dežurni županijski tužitelj, policijski službenici PU Ljubuški su izvršili pretres obiteljske kuće i drugih prostorija. 

Pretresom obiteljske kuće pronašli su 500 grama zelene, suhe biljne smjese koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu koja je uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta i izuzeta.

L.P. (36) lišen je slobode te je nad istim u prostorijama PU Ljubuški otvorena kriminalistička obrada. O svim poduzetim mjerama i radnjama bit će izvješteni Općinski sud u Ljubuškom kao i Županijsko tužiteljstvo ZHŽ u Širokom Brijegu kojem će biti dostavljeno odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je MUP-a ZHŽ.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.