olovo

Kod Olova zaplijenjeno 8,5 kg marihuane

Kod Olova zaplijenjeno 8,5 kg marihuane
26.05.2017.
u 12:29
Pogledaj originalni članak

Policija je u Olovu prilikom kontrole vozila na magistralnom putu M-18, u mjestu Olovske Luke kod Olova, pronašla 8,5 kg opojnih sredstava u vozilu marke "Iveco", registarskih oznaka K94-E-794, kojim je upravljala osoba S.M., nastanjena u Istočnom Novom Sarajevu, dok je na mjestu suvozača zatečena osoba Đ.Ž., rođena 1991. godine, državljanin Crne Gore.

Na tovarnom dijelu teretnog motornog vozila, koje je vozilo šlep službe, nalazilo se putničko vozilo marke "BMW", registracijskih nacionalnih oznaka Crne Gore MK-AE-511, vlasništvo osobe D.T., a koje koristi osoba Đ.Ž.

Izvršenim pregledom policijski službenici su unutrašnjosti vozila "BMW" pronašli putnu torbu, u kojoj se nalazila veća količina biljne materije, upakovane u osam pojedinačnih paketa, umotanih u prozirnu PVC foliju, koja je svojim izgledom i mirisom asocirala na opojnu drogu marihuanu.

O svemu je odmah obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, a na mjestu kontrole je izvršen uviđaj nakon čega su sporna vozila izmještena na službeni parking prostor, a pronađena materija je izuzeta i bit će predmet potrebnih vještačenja u Odjelu za kriminalističku tehniku i KDZ Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.