beograd

Jelena bježala od ubojice, on je stigao i ubio čekićem

05.04.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Jelena Krsmanović-Marjanović (32) iz Borče ubijena je tupim predmetom, vjerojatno čekićem. Njezino tijelo pronađeno je u kanalu, dva kilometra od mjesta na kojem je posljednji put viđena.

Borba za život

Ona se najvjerojatnije borila s napadačem, krvava je bježala od njega, ali ju je ipak sustigao, zadao joj smrtonosne ozljede i bacio je u kanal. Tijelo nesretne pjevačice poslano je na obdukciju, a bit će urađena i DNK analiza. Tim forenzičara beogradske policije jučer je ponovno bio na mjestu gdje je pronađeno tijelo ubijene Jelene. Pretraživali su teren, odnosno kanal gdje je Jelenino tijelo pronađeno, u potrazi za tupim predmetom za koji se pretpostavlja da je njime ubijena. Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice, prošao je poligrafsko ispitivanje u policiji, ali je i poslije višesatnog ispitivanja zadržan u policiji. Njegov otac Vladimir je pušten i stigao je kući u nedjelju oko 22 sata. Također, još neki od članova obitelji Marjanović su poligrafski testirani. Vladimir Marjanović izjavio je kako im je jako teško zbog gubitka Jelene. - Bila je anđeo i duša ove obitelji. Naša obitelj sada je uništena. Zoran ostaje u policiji, njemu je život uništen, a ja nemam riječi utjehe, izjavio je Vladimir.

Kontradiktornosti

On je rekao i kako policijsko zadržavanje od 48 sati traje do sutra (danas, op. a.), a onda će sud odlučiti hoće li odrediti produljenje. - Neće ga još pustiti, ne zna se još ništa. Rade ljudi svoj posao. U cilju istrage ne mogu kazati ništa više. Po proceduri svi smo osumnjičeni, prvo on, pa ja, pa svi redom. Oni trebaju otkloniti svaku sumnju, ispričao je Vladimir Marjanović.

Policija je jučer ponovno ispitivala Zorana Marjanovića. Razlog za to mogle bi biti neke kontradiktornosti, ali i stanje samog Marjanovića koji nije bio u potpunosti sposoban odgovarati na pitanja policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.