Šokantno

Hercegovinu zaprepastio slučaj zlostavljanja učenika od strane kolega!

Hercegovinu zaprepastio slučaj zlostavljanja učenika od strane kolega!
02.12.2021.
u 13:08
Pogledaj originalni članak

Slučaj vršnjačkoj nasilja u OŠ "Risko Proroković" u mjestu Nevesinje na istoku Hercegovine zaprepastio je regiju, a snimke zlostavljanja otkrile su detalje svega kroz što je prošao dječak. 

Zlostavljanje se dogodilo u učionici, a na snimkci koja je završila na društvenim mrežama vidi se da vršnjak 'cipelari' 12-godišnjaka koji leži. 

– Sedmoro djece, petero dječaka i dvije djevojčice psihički i fizički su zlostavljali vršnjaka. To je monstruozna priča – navodi izvor iz škole za lokalni medij TopPortal koji je na svojim društvenim mrežama objavio snimku nasilja. 

Pokazalo se kako se nasilje nad dječakom događalo duže vrijeme, ali i to da druga djeca nisu reagirala. 

– Skidali su ga do donjeg rublja, štipali, prosipali vodu i prolijevali po njemu drugu tekućinu, bacali mu tenisice i jaknu, maltretirali ga oko škole i u školskom objektu. Dječak nije ništa govorio, već je jedna od školskih kolegica nakon izvjesnog vremena ispričala majci koja je prenijela roditeljima maltretiranog dječaka – otkrivao je izvor detalje zlostavljanja za medije.

Ravnateljica škole Mara Šaran potvrdila je da postoji problem te da postupaju sukladno zakonom. Otkrila je da je osoba koja je objavila snimke i imena djece koja su zlostavljala 12-godišnjaka je također prijavljena policiji. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.