tragedija

Beba stara godinu dana ugušila se dok je majka hranila starije kćeri

Beba stara godinu dana ugušila se dok je majka hranila starije kćeri
23.08.2015.
u 06:45
Bebu ugušio konopac kolijevke na ljuljanje
Pogledaj originalni članak

Beba stara godinu dana iz Novog Pazara ugušila se u kolijevci na ljuljanje. Naime, kako se spominje, mala djevojčica se okretala u kolijevci koja se u jednom trenutku prevrnula na bok, piše Večernji list. Bebi se tada oko glave omotao konopac koji ju je trebao sačuvati od ispadanja iz kolijevke te ju ugušio.

- Policija je obavila očevid kako bi utvrdila je li smrt male djevojčice bila nasilna jer su podljevi na bebinu vratu u prvi mah djelovali sumnjivo. Utvrđeno je da mala djevojčica nije bila žrtva zanemarivanja ili zlostavljanja. Istraga je zaključena kao nesretan slučaj- kažu iz novopazarske policije. Prema navodima šokiranih susjeda, djevojčica je imala naviku spavati u kolijevci u kojoj su je roditelji ljuljali svake večeri. Nakon što ju je uspavala, majka je nakratko izašla iz sobe nahraniti tri starije kćeri. - Tako je bilo i u srijedu. Majka je uspavala bebu ljuljajući je i pjevajući joj uspavanku. Izašla je nakratko iz spavaće sobe, nahranila tri starije kćeri i vratila se u sobu kod bebe. Tada je vidjela prevrnutu kolijevku i bebu modru u licu, pričaju susjedi 'Informeru'. Oni dodaju da je u pitanju starinska kolijevka, takozvana bešika, koja je imala preko vezan konopac kako beba ne bi ispala iz nje.

- Kada je majka vidjela što se dogodilo, odmah je u panici odvela djevojčicu liječnicima koji su je pokušali reanimirati, ali nisu uspjeli. Već je bilo prekasno. To je velika obiteljska tragedija. Riječ je o iznimno dobroj i poštenoj obitelji i svima nam je jako žao što im se takav užas dogodio - redom zaključuju susjedi. Ispred kuće neutješne obitelji okupili su se brojni rođaci i prijatelji kako bi izjavili sućut, a prisutni su isticali da su među okupljenima bili i iskusni inspektori koji su od tuge i sami zaplakali.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.