MUP SŽ I HNŽ

Akcija "REZ": Uhićeno sedam osoba, tri u Neumu i četiri u SŽ

Foto: ilustracija
Akcija "REZ": Uhićeno sedam osoba, tri u Neumu i četiri u SŽ
12.07.2022.
u 19:53
Pogledaj originalni članak

U okviru akcije kodnog naziva "REZ" Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije uhićeno je sedam osoba, i to četiri na području SŽ i tri na području Neuma, koje se dovode u vezi s kaznenim djelima izvršenim na području Sarajevske županije.

- Imajući u vidu da su aktivnosti policije SŽ još uvijek u tijeku, ne možemo iznositi više detalja o današnjoj akciji, osim što možemo potvrditi da je uhićeno ukupno sedam osoba i to četiri na području SŽ i tri na području Neuma, u suradnji s kolegama iz MUP-a HNŽ - potvrdio je za Fenu glasnogovornik MUP-a SŽ Mirza Hadžiabdić.

Vrše se pretresi više objekata i prevoznih sredstava s ciljem prikupljanja materijalnih dokaza.

U okviru strateškog opredjeljenja Uprave policije MUP-a SŽ koje se odnosi na beskompromisnu borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala, policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ, provode akciju pod direktnim nadzorom postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH, a na osnovu naredbe Suda Bosne i Hercegovine.

Akcija "REZ" obuhvaća lociranje i uhićenje određenih osoba koje se dovode u vezu sa izvršenjem više kaznenih djela na području SŽ.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.