Jerko Leko poručio: Publici ćemo osigurati Ligu prvaka

Ćiro Kruni: Sine, uspjet ćeš!

Foto: 'Zeljko Hladika/PIXSELL'
Ćiro Kruni: Sine, uspjet ćeš!
17.08.2011.
u 07:57
Dolazite li danas u Maksimir? pitamo Ćiru Blaževića. - Do sada sam uvijek bio koban za Dinamo kad sam bio na nekoj važnoj utakmici, ali ovaj put dolazim. Zato što osjećam da će biti uspješno, da je na vidiku veliki rezultat - kaže Blažević
Pogledaj originalni članak

Ljubomorni ste na Krunu, mogao bi vas nadmašiti?

- Kako se usuđuješ to pitati! Kruno je moj ponos, moj sin, zar otac da bude ljubomoran na svoje dijete! Uvijek ću Jurčiću biti najveća potpora i uvjeren sam da će uspjeti. Kao što sam i rekao da Prosinečki neće, zato što još nije - trener. I neka se Kruno ne obazire što viče publika, neka samo ostane dosljedan svojoj doktrini - poručio je Blažević.

Jerko Leko kaže da ne pamti ovakvu euforiju oko Dinama, a prisjetio se i svoga debija u Ligi prvaka.

- Bilo je to 2002. godine, kada sam tek došao u kijevski Dinamo. Tjedan dana nakon potpisa zaigrao sam protiv Newcastlea pred 80.000 gledatelja i u prvih 20 minuta nisam dotaknuo loptu. Poslije sam se ipak pribrao, pa sam čak i asistirao za pogodak. Bio je to savršen debi - kazao je Leko.

Tvrdi da u Dinamu proživljava drugu mladost i da nigdje nije imao ovakav ambijent u svlačionici.

Najskuplje ovoljetno Dinamovo pojačanje Domagoj Vida imat će potporu svoje djevojke Dunje Novalić, iako možda ne s maksimirskih tribina jer su odbojkašice Vukovara u jeku priprema.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.