Košarka

Cijelo Posušje slavilo – košarkaši zasluženo opet postali prvoligaši

Cijelo Posušje slavilo – košarkaši zasluženo opet postali prvoligaši
22.05.2012.
u 11:22
Više od tisuću grlatih navijača bili su jaka potpora za veliki uspon posuške košarke
Pogledaj originalni članak

Bila je to posuška večer za pamćenje i veliko slavlje cijelog Posušja. Nakon pobjede u Vitezu, Posušni su na svom parketu po drugi put nadigrali jaki sastav iz Viteza (61:49) i tako, kao prvaci Lige Herceg Bosne, izborili put u Prvu košarkašku ligu BiH. Gosti su igrali dobro, ali su na kraju čestitali domaćima na zasluženoj pobjedi:

- Htjeli smo, ali nismo mogli ništa ozbiljnije preokrenuti jer je Posušje bolji sastav što su pokazali i u Vitezu. Čestitam im ulazak u viši razred u zaista paklenoj sportskoj atmosferi - rekao je trener Košarkaškog kluba Vitez Josip Pandža.

Posuški vođa Tihomir Mustapić bio je, kao i svi, u neobično veselom raspoloženju. Za Večernjak je i pored “izgubljenog” glasa izjavio:

- Svi smo presretni jer smo se borili svojski i zaslužili viši razred. Uh, kako bi bilo nezgodno izgubiti na svom parketu pred ovako odanim navijačima jer cijelo Posušje se već pripremilo za slavlje i, eto, doživjeli smo to što smo svi zajedno jako željeli. Hvala svima.

Grad podno Radovnja slavio je cijelu noć na fešti s roštiljadom, a i jučer ujutro košarka je zauzela “prvo mjesto” u lijepom ozračju na svakom koraku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.