Na rubu incidenta

Brleković Šukeru: Više sam knjiga pročitao nego što si ih ti vidio

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Brleković Šukeru: Više sam knjiga pročitao nego što si ih ti vidio
24.12.2010.
u 00:31
Davore, kažete da nisam stručan za nogomet, ali nemojte me učiti pravu. Nemojte se sramotiti, više sam knjiga pročitao nego što ste ih vi vidjeli - rekao je Brleković
Pogledaj originalni članak

Burno je sinoć bilo u emisiji Otvoreno na HTV-u. Evo nekoliko najzanimljivih izjava.

 - Nadam se da ću ulaskom u HNS uvjetovati da se Zdravko popravi. Ja nisam sudac, nego sam Davor Šuker. Davor Šuker je brend u svijetu. I Davor Šuker će biti predsjednik HNS-a  - rekao je Šuker

Zanimljivo je bilo njegovo prepucavanje s Ivanom Brlekovićem.
– Puno toga krivog napravio je Slaven Bilić sa svojim stavom “lako ćemo”, kao i oni koji su ga u tome podržavali – počeo je Brleković.
Šuker nije ostao dužan.
– Zaboravili ste na 1998.?
– Ne znam jeste li bili u studiju kada sam govorio, ali riječ je o prošloj godini. A treće mjesto u Francuskoj smatram jednim od tri najveća uspjeha od osamostaljenja – naglasio je Brleković.
Šuker se nije dao.
– Evo, ovo je tipično razmišljanje Hrvata. Neka susjedu crkne krava. Sve ste sada popljuvali, Brlekoviću, evo dajte mi dvije dobre riječi o Dinamu – rekao je Šuker, a Brleković je odgovorio:
– Ja sam prije dinamovac nego što ste to vi bili.


Silovanje demokracije
Potom se Šuker osvrnuo na izbor za predsjednika HNS-a.
– Da nije bilo silovanja demokracije, Marković bi imao 30 glasova...
A onda ga je Štimac prekinuo: – Davor od početka ima problema s matematikom. Dok Bandić nije naredio Dragovoljcu i Zagrebu da mi okrenu leđa, vodio sam na glasovanju u Udruzi. Brleković je na kraju dodao: – Davore, kažete da nisam stručan za nogomet, ali nemojte me učiti pravu. Nemojte se sramotiti, više sam knjiga pročitao nego što ste ih vi vidjeli.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GR
Gradinar
16:27 24.12.2010.

Ni u ludilu nisam mogao pretpostaviti da je ovaj Šuker tako glup i primitivan! Strahota. Nikada nisam u takvoj emisiji vidio tako nisku razinu znanja, inteligencije i obratno proporcionalne bolesne ambicije. Dostojan kandidat za predsjednika nogometašima.