ZLATNU VISAŠICU U BARCELONI BODRIO I NIKOLA KARABATIĆ

Blanka poljupcima potvrdila vezu s Karabatićem

Foto: AFP
Blanka poljupcima potvrdila vezu s Karabatićem
02.08.2010.
u 06:10
Najbolji francuski rukometaš Nikola Karabatić viđen je na tribinama stadiona u Barceloni gdje je hrvatska visašica Blanka Vlašić osvojenu zlatnu medalju proslavila slanjem poljubaca upravo Karabatiću.
Pogledaj originalni članak

Na tribinima je imala dva posebna navijača. Jedan je bio francuski rukometaš Nikola Karabatić. I baš je prema njemu Blanka poslala nekoliko poljubaca nakon što je osvojila zlato. Na upit je li s njim u vezi, slatko se nasmijala, a onda rekla:

- Što da vam kažem, sve ste vidjeli.

Navijao i Luka Nižetić

A da je s njim u ljubavnoj vezi, potvrdio je njezin otac, Joško Vlašić.

- Eto, sada imate dvije dobre priče. Jedna je zlato, a druga njezin novi dečko. Ali, ne bih se ja htio miješati - istaknuo je Joško.

Nikola Karabatić došao je s ocem Brankom automobilom iz Montpelliera i odmah je nakon finala otišao jer je danas trening. - Došao sam gledati francuske sportaše. Blizu mi je, 250 kilometara - neuvjerljivo je rekao Nikola, iako je Blanka do presice bila s njim na tribinama.

Navijao je i pjevač Luka Nižetić, koji se sa svojom djevojkom našao u Barceloni. - Zajedno su išli u osnovnu školu. Družili su se malo u Barceloni i kada je pokazao želju da bi gledao finale, nabavio sam mu ulaznice - kaže Joško.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.