Ljubavni trokut

Bivši ljubavnik im upao u sobu pa su ga izboli i vezali

Bivši ljubavnik im upao u sobu pa su ga izboli i vezali
08.08.2012.
u 10:10
Oca nasilnog ljubavnika spasili maloljetni sin i 19-godišnja kći
Pogledaj originalni članak

Dragan Vujin (29) iz sela Šele kod Bosankog Novog napao je obitelj svoje bivše ljubavnice Slavice Jelisavac (38) kada je usred noći upao u spavaću sobu i počeo tući njenog supruga Milana (40). Ocu su u pomoć priskočili sin (16) i kći Dragana (19), koja je Vujina četiri puta nožem ubola u butinu. Svladali su napadača, a onda ga i vezali kanapom do dolaska policije!

- Vidio sam da se vrata otvaraju. Viknuo sam: “Što ćeš tu!?”, a on je skočio na krevet i počeo me udarati šakama po glavi. Djeca su čula da se nešto događa i prvo je maloljetni sin ušao u sobu i s leđa je uhvatio Vujina. No, otimao se i obojicu nas je nekoliko puta udario, ali ni mi nismo ostali dužni. Krvi je bilo svuda. Kći ga je potom ubola nožem, a ja sam ga vezao i pozvao policiju. Da sam htio mogao sam ga ubiti, ali ja nisam zločinac i ne želim robijati zbog budale, rekao je Jelisavac kojega je napadač u borbi ugrizao za palac i slomio ga.

Kći Dragana ističe da je prethodno s bratom u prizemlju gledala TV.

- Brat je odmah otrčao gore i ja sam krenula za njim. Nesvjesno sam sa stola zgrabila kuhinjski nož kojim sam rezala salatu. Tukli su se u sobi, a onda je Vujin nogom udario mog brata. Tad mi je pao mrak na oči i onda sam ga ubola, kaže Dragana, koja je zbog toga dobila pljusku ukora od oca (!?). Zanimljivo je to da bi čak mogla i odgovarati više od napadača (!?). Otac Milan priča da je ovo treći put da ga je Vujin, koji je fizički jači od njega, napao i pretukao. Prema njegovim riječima, napadi su počeli nakon što je 2005. Vujina zatekao u sobi sa svojom ženom Slavicom.

- Mi smo susjedi i njegova kuća je 200 metara udaljena od moje. Tada smo to riješili mirno, a žena me je uvjeravala da je to iza nje i nastavili smo živjeti zajedno.

Imamo troje dece i nisam ih želio ostaviti bez majke, pa sam joj oprostio. U siječnju 2006. Vujin mi je upao u kuću i brutalno me pretukao pred djecom koja su tada bila još mala. Polomio mi je jagodičnu kost i čeljust, zbog čega sam operiran i 15 dana proveo u bolnici. Zbog toga je osuđen na uvjetnu kaznu, a sud je presudio da mi plati 4000 maraka odštete, priča Jelisavac prisjećajući se da se situacija nakon presude smirila, ali ne zadugo.

- Nedavno sam bio u Kostajnici i djeca su me zvala i rekla da je Vujin napao Slavicu. No, ona je rekla da to nije bilo ništa ozbiljno, ali ju je nastavio uznemiravati kad nisam tu. I to se smirilo, a onda me je 21. lipnja ove godine ponovno napao. Znao je da djeca nisu kod kuće i nogom je razvalio ulazna vrata. Odmah je na mene bacio stol i počeo me tući. Sklonio sam se u kupatilo, ali je on probio i ta vrata i nastavio. Prijetio je da će me udaviti u WC šolji - navodi Jelisavac. Vujin je poslije toga izišao pred kuću i počeo prijeti njegovoj ženi. I sama u strahu, Slavica je tada otišla s Vujinom, ali se sutradan vratila obitelji. On je tek dobio prekršajnu prijavu i kaznu od 400 KM.

- Kada se vratila ozbiljno smo razgovarali i ona me je uvjeravala da je sve to iza nje. Ne želim je otjerati, jer smatram da je majka potrebna djeci. Dok ja radim, ona im svakodnevno kuha, sprema..., zaključuje Milan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.