Čitluk

Bingo nudi 70.000 artikala i zapošljava 80-ak djelatnika

Foto: Mile Pavlović
Bingo nudi 70.000 artikala i zapošljava 80-ak djelatnika
28.03.2013.
u 09:51
Bitan objekt koji će privući mnogobrojne mještane, ali i kupce iz susjednih općina, kako na području trgovine, tako i u smislu turističke ponude
Pogledaj originalni članak

Nakon nekoliko ranije otvorenih prodajnih centara iz RH, jučer je u čitlučkoj gospodarskoj zoni Tromeđa u općini Čitluk na svečan način otvoren i poznati bh. prodajni centar Bingo “Čitluk”. Čast da na prigodnoj svečanosti prereže vrpcu i službeno otvori Bingo, pripala je čitlučkom načelniku Ivi Jerkiću, a potom je svećenik Robert Jolić zazvao božji blagoslov na prostorije centra, zaposlenike i sve koji će se koristiti uslugama Binga.

Zapošljavanje

O značenju događaja za općinu Čitluk, načelnik Ivo Jerkić je kazao: - Za općinu Čitluk ovo je vrlo bitan objekt koji će privući kupce iz čitlučke i susjednih općina te obogatiti ponudu općine Čitluk, kako u sektoru trgovine, tako na području turizma. Nama je najbitnije da će zaposliti nove ljude jer se ovdje otvara 80-ak novih radnih mjesta - rekao je čitlučki načelnik. Kako smo doznali od Tatjane Paunovske, predstavnice za medije Binga d.o.o., novi centar je stota poslovna jedinica u BiH. Od nje smo doznali da novi Bingov objekt raspolaže s deset tisuća četvornih metara korisna prostora te kupcima nudi čak 70.000 artikala.

Povjerenje kupaca

- Posebno smo se fokusirali na asortiman koji je potreban hotelima i pansionima, a budući da je ovo veliko turističko mjesto, očekujemo povjerenje i kupaca iz inozemstva. Prije svega, potrebno nam je povjerenje kupaca, jer kako mi prepoznajemo njihove potrebe, tako će i oni nas prepoznati nas kao “kralja” dobrih cijena - rekla je T. Paunovski, te dodala kako je većina od 80 zaposlenih s područja Brotnja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.