Dinamo otputovao za Madrid

Alispahić: I bod u Madridu bio bi dobar

Dinamo
21.11.2011.
u 09:02

Dinamova ekspedicija u 9.10 sati poletjela je s Plesa za Madrid. Iako je gostovanje na Bernabeuu jedno od najtežih na svijetu, u taboru plavih ne manjka optimizma.

Mehmet Alispahić protiv Reala trebao bi zaigrati od prve minute.

- Nisam igrao tri mjeseca, drago mi je da će mi se sad ispuniti san igranja u Ligi prvaka. Očekujem da se postavimo muški i pokažemo da smo dobra momčad, da postignemo barem pogodak. Treba se uvijek nadati najboljem, no i bod bi bio dobar - optimistično je najavio Alispahić.

Zdravko Mamić sa smješkom je na licu stao pred novinare.

- Kako i ne bi, apsolfirali smo hrvatsko prvenstvo, bila je ovo blistava godina, a ovaj odlazak u Madrid je samo šlag na tortu. Velik je privilegija igrati na Bernabeu. Sa rezultatom se ne zamaram, sve što se na utakmici odigra, mi ćemo dobit. Ne bojim se golijade, raspoloženje u momčadi je vrhunsko i mislim da ćemo odigrati odličnu utakmicu.

Izvršni predsjednik plavih kaže da ne zna hoće li Sammir igrati od prve minute.

- Nemam pojma da li će Sammir igrat. Neka igraju oni koju zaslužuju, no on je bio naš najbolji igrač ove sezone pa ne vidim razlog zašto ne bi igrao. No, odlučit će trener Jurčić.

O najavama da će Mourinho čuvati neke igrače Mamić kaže:

- Volio bih da Real igra u najboljem sastavu, pogotovo jer će ova utakmica biti spektakl, a ne natjecateljski, odnosno rezultatski toliko važna za nas.

- Ova utakmica strahovito znači za promociju Hrvatske, Real je najpopularniji klub na svijetu, i gledat će je miljarde ljudi.

Trener Kruno Jurčić još nije odredio sastav, odnosno nije ga želio podijeliti s novinarima.

- Nadam se da ćemo biti agresivni kao u Zagrebu, ali moramo se paziti nekog glupog crvenog kartona jer je Real zaštićen na Santiago Bernabeu. Nadam se da možemo ponoviti prvu utakmicu, očekujem da damo sve od sebe, da se maksimalno potrošimo, pa što bude.

Jurčić kaže da bi on želio da Real odmara neke igrače.

- Postoji teorija da su opasniji oni koji se trebaju dokazivat, no ja bi radije da igraju oni, a da najbolje odmara - zaključio je trener plavih.

Jel idete po taj prvi gol.

- Mi stalno idemo, stalno pokušavamo...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije