Ljubuški

ALBA izvela je drugu akciju čišćenja dijela javnih površina

Alba
03.09.2012.
u 12:39

Vidljivo je po otpadu uz ulične korpe i loše stanje na zelenim površinama da su djelatnici JKP-a Ljubuški u štrajku

Iako JKP Ljubuški od općine dobiva 280.000 KM za komunalno održavanje te higijenu i čistoću javnih površina u Ljubuškom, vidljivo je po otpadu uz ulične korpe i loše stanje na zelenim površinama da su djelatnici JKP-a Ljubuški u štrajku.

ALBA Ljubuški, zadužena za odvoz otpada izvela je drugu akciju čišćenja dijela javnih površina u Ljubuškom. Iz uprave ALBA-e u Ljubuškom su nam priopćili da su bili motivirani zamolbama više građana Ljubuškog te zamolbom službe za komunalne djelatnosti Općine Ljubuški da pomognemo da se stanje vrati u normalu. Do sada je prikupljeno je oko 120 vreća sitnog otpada, pokošena trava na javnim površinama te ispražnjene ulične korpe a troškove financiranja cjelokupne akcije je podnijela ALBA Ljubuški.

Inače je ALBA prije dvije godine ponudila Općini Ljubuški da pored odvoza otpada preuzme i održavanje čistoće, zimske službe te zelenih površina u Ljubuškom. Možda je ovo pravo vrijeme da se ponovo otvore pregovori jer Ljubuški zaslužuje biti pun cvijeća i zelenila poput Opatije bajne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?