Grbavica

Aktualni prvak Željezničar počeo pripreme u Međugorju

Amar Osim
VL FOTO
21.06.2012.
u 11:30

Među putnicima nisu Patrick Nyema, Stančeski i Marković, kojima su istekli ugovori, kao ni junior Hajradinović, koji će potražiti novu sredinu

Igrači Željezničara, točnije njih 23, otputovali su jučer u Međugorje, gdje će ostati do 29. lipnja, nakon čega slijedi povratak u Sarajevo, te novi odlazak i to u Austriju. S plavima jučer nisu krenuli Smajić, koji je ostao u Sarajevu na terapijama, s obzirom na to da se još oporavlja od ozljede, te Zeba, koji će se u petak priključiti ostatku momčadi.

Među putnicima nisu Patrick Nyema, Stančeski i Marković, kojima su istekli ugovori, kao ni junior Hajradinović, koji je odlučio potražiti novu sredinu. Kada su u pitanju dolasci, Željezničar je do sada doveo tek Brkovića i Gabeljića, s tim što se očekuje dolazak nekoliko igrača na pripreme u Međugorju, a jedan od njih, kako neslužbeno saznajemo, mogao bi biti vratar Antolović, koji je u protekloj sezoni branio gol Borca iz Banje Luke kao posuđen igrač varšavske Legije. Ako se Osim dogovori s Antolovićem, to bi vjerojatno značilo da se neće produžavati ugovor s Karićem, s obzirom na to da je Adnan Gušo i dalje na raspolaganju stručnom stožeru u slučaju potrebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?