NS BiH

Ako sve tri strane žele, Ivica Osim u odboru za normalizaciju odnosa

Ivica Osim
Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.04.2011.
u 10:12

Osim je spreman pomoći ako bi ga svi željeli u tom tijelu, ali kaže kako ga još nitko nije zvao, a on se ne želi nuditi.

Nakon što je Skupština Nogometnog saveza BiH u utorak odbila prijedlog novog Statuta na kojem su inzistirale Uefa i Fifa, sve je izvjesnije da će brigu o sudbini bosanskohercegovačkog nogometa idućih mjeseci voditi Komitet za normalizaciju.

– Još nema ničeg spektakularnog, odnosno nema nikakvih vijesti iz Uefe i Fife. Očekujemo konkretnije informacije, nakon kojih ćemo znati mnogo više, rekao je Rodoljub Petković, tajnik NS-a Republike Srpske. Sve se više nagađa da bi u spomenutom odboru za normalizaciju bio netko od legendi bosanskohercegovačkog nogometa. Prema Petkoviću, Ivica Osim bio bi najprihvatljivije rješenje.

– Dobro je čuti ili pročitati da su vrata NS BiH otvorena za proslavljena imena, ali ne mogu ja tek tako s kišobranom ušetati u savez – kazao je Ivica Osim, koji je ipak spreman pomoći.

– Ne znam žele li me svi u BiH. Trebao bih otići u Mostar, Banju Luku, pa da vidim je li baš tako. Ne nudim se, ali ako netko misli da mogu biti od koristi, ja želim pomoći. Ali zasad me ne zovu, zaključio je Osim.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije