Izbirljivi časnik

Admiral Domazet u tri godine promijenio tri vojna stana

'unutrasnja....zagreb.....12.09.2007. zupanijski sud - sudjenje ademi i norac -  davor domazet loso snimio: marko lukunic'
'lukunic marko'
27.01.2011.
u 12:45

Izbirljivi časnik mijenja stanove sve do srpnja 1996. kada se useljeva u luksuzni stan od 144 m² na Vrhovcu

Admiral Davor Domazet Lošo vrlo je izbirljiv. Barem kad su posrijedi stanovi. U samo nekoliko godina promijenio je čak tri MORH-ova stana!

U prvi stan na Žutom brijegu površine 91 četvorni metar Domazet se uselio 27. srpnja 1993. Bilo je to samo mjesec i pol dana prije vojne operacije Medački džep u kojoj Lošo, kako je poslije ustvrdio na sudu, nije zapovijedao već samo sugerirao što poduzeti. Tadašnji kapetan bojnog broda napreduje u službi, odlazi sa Žutog brijega te se 18. travnja 1995. useljava u desetak kvadrata veći stan na 5. katu na Maksimirskoj cesti 94.

Sve to vrijeme Domazet je proveo na mjestu načelnika Uprave za obavještajne poslove. S tog je položaja, u činu kontraadmirala, 10. srpnja 1996., iz stana u Maksimirskoj odselio u novi, još veći stan od 144 kvadrata na Vrhovcu 18. Odlučivši se ondje skrasiti, otkupio ga je 16. rujna 1998. Stan koji je MORH stajao 1,7 milijuna, Lošo je platio 259 tisuća kuna. Prema podacima koje je Večernji list prije objavio, stan je kupljen kreditom na koji je admiral plaćao godišnju kamatu od samo jedan posto.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije