CEDEVITA KIKSALA

Aco nakon poraza od Zvezde: U dubokoj smo krizi

Aco Petrović (1)
Daniel Kasap/Pixsell
14.01.2013.
u 08:20

- Umjesto da utakmica završi 15 razlike koliko je bilo tri minute prije kraja, mi dozvoljavamo da ode na 25 razlike - kritizirao je Aco

U 17. kolu ABA lige Cedevita je nadigrana u gostima kod Crvene zvezde Telekom sa 90:65. Domaćini su sasvim zasluženo slavili. Bili su uvjerljivo bolji pa je Cedevita, koja je u prošloj sezoni u ABA ligi u regilarnom dijelu ukupno izgubila u sedam navrata, u Beogradu upisala svoj osmi poraz u tekućoj natjecateljskoj godini.

Trener Aleksandar Petrović pohvalio je kvalitetu domaćina.

- Vidi se da su u ovom trenutku bolja momčad i od Igokee. Kao trener momčadi koja je bila nasuprot Zvezdi mogu samo reći - kako smo krenuli tako smo i završili. U dubokoj smo krizi, no sigurno nisam očekivao da ćemo se na ovakav način prezentirati  u Beogradu - rekao je Petrović.

Svojim igračima zamjerio je nedostatak karaktera.

- Imamo dva nova igrača, i definitivno nam fali vremena, no zbog ozljede nismo imali Šuputa kao pravu četvorku. Umjesto da utakmica završi 15 razlike koliko je bilo tri minute prije kraja, mi dozvoljavamo da ode na 25 razlike. Tu se pokazao karakter Zvezde, a i moje momčadi - rekao je Aco i zaključio:

- Mi smo u veliki problemima i ukoliko ne dođemo do svijesti kako trebamo i možemo igrati, bit će strahovito neugodnih iznenađenja po nas.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije