KAKVA PLEMENITOST

Abidal: Prijatelj Alves mi je došao i rekao: "Evo ti moja jetra!"

Abidal Alves
NPH/Pixsell
16.09.2013.
u 12:00

- Naše prijateljstvo nije obično, između nas postoji puno dublja veza - objasnio je Eric

Bivši igrač Barcelne Eric Abidal otkrio je detalje o nevjerojatnoj plemenitosti njegovog bivšeg suigrača Danija Alvesa. Abidal je u travnju 2012. podvrgnut transplataciji jetre, a kad je otkriveno da će Francuz morati na operaciju, Alves mu je ponudio svoju jetru.

- Dani mi je prišao i rekao: "Ja ću ti dati svoju jetru.". Naravno, to nije dolazilo u obzir jer je on profesionalni nogometaš. No, naše prijateljstvo nije obično, naš odnos je mnogo dublji - objasnio je Abidal.

Dio jetre donirao mu je rođak, a on se vratio na teren u ožujku 2013. godine nakon dugog oporavka. S obzirom da mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor, Barca mu nije ponudila produljenje, a on je otišao u Monaco. Spominjala se mogućnost i da ode s Pepom Guardiolom u Bayern, no u njemačkom klubu nisu htjeli riskirati s njegovim potencijalnim zdravstvenim poteškoćama.

>> Abidal: Barcelona mi nije davala plaću tijekom svih mjeseci moje bolesti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije