POČEO S RADOM

Abdić vrši reviziju svih ponuda za oživljavanje \"Agrokomerca

Fikret Abdić (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
13.03.2012.
u 11:04

On je dodao da se više neće oglašavati u javnosti sve dok sud u Strasbourgu ne donese presudu po tužbi malih dioničara \"Agrokomerca

Predsjednik Demokratske narode zajednice Fikret Abdić - Babo izjavio je da će svoje prve dane na slobodi, poslije skoro 11 godina provedenih u zatvoru, iskoristiti za reviziju svih ponuda za oživljavanje \"Agrokomerca\".

\"Svjestan sam da iz vizure jednog zatvorenika stvari mogu izgledati drugačije nego kad ih gledamo i cijenimo sa slobode i upravo zbog toga imam obvezu prema sebi i prema javnosti da provjerim i preciziram sve elemente sa kojima idemo u realizaciju projekta revitalizacije `Agrokomerca\", rekao je Abdić za \"Pres\".

On je dodao da se, zbog toga, više neće oglašavati u javnosti sve dok sud u Strasbourgu ne donese presudu po tužbi malih dioničara \"Agrokomerca\" koji zahtijevaju vraćanje vlasništva nad ovim poduzećem.

Abdić, koji je bio član Predsjedništva predratne BiH, pušten je iz zatvora u Puli /Hrvatska/ 9. ožujka nakon što je odslužio dvije trećine kazne po presudi za ratni zločin

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sejtan
16:44 13.03.2012.

Ma mozes analizirati dokle hoces...jedino ti je to jos i ostalo,jer kao politicar i privrednik nisi vise ni alternativa a kamo li rjesenje.

CI
cinbenik
19:27 13.03.2012.

Puno srece i usojeha u planovima..................................

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?