Karlovac

Abdić: Ne osjećam se krivim za krivo ovjeravanje dokumenata

abdic
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
21.09.2010.
u 12:21

Abdića se tereti za krivo ovjeravanje dokumenata kojima je on kao direktor niza Agrocommerceovih tvrtki mogao imenovati "svoje ljude" za članove uprava u tim društvima.

Fikret Abdić, poznatiji kao Babo, ponovno se kao okrivljenik pojavio na Općinskom sudu u Karlovcu. Abdića se tereti za krivo ovjeravanje dokumenata kojima je on kao direktor niza Agrocommerceovih tvrtki mogao imenovati "svoje ljude" za članove uprava u tim društvima.

Rekao je da se ne osjeća krivim i da se u spisu nalaze lažni dokumenti.

Abdić je sutkinji Elmi Kaleb Mamil pokušavao objasniti međusobne odnose Agrocommerceovih tvrtki u Velikoj Kladuši, Beču, Rijeci i Karlovcu te o nizu nezakonitih odluka koje su donijeli u tadašnjem ratnom predsjedništvu BiH i Kantona.

Sutkinja ga je upozorila da je ovo Hrvatska i da mu se sudi za konkretno kazneno djelo. Ipak, dopustila mu je da u sudnici pije kavu jer joj se potužio da mu se jako suše usta.

Raspravu prate Abdićeva djeca Ervin Abdić i Elvira Abdić Jelenović. Kao svjedoci saslušat će se Sulejman Ćufurović, Radomir Buljan, Ibrahim Muljić i Gojko Stanić.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

OZ
ozujsko
21:34 21.09.2010.

Svaka cast ovom veliko gospodinu Abdicu,jer nekadasnji gigant Agrokomerc,je snabdjevo 70% Jugoslvenskog trzista,s mnogim prehrambrenim artiklima,i svi su krajisnici bili ponosni na direktora Abdica,ko ji je uspjevo stvoriti nevjerovatni 30-tisuca radnih mjesta kako krajisnicima,tako i mnogim\"sezoncima\"sirom zemlje,plate su bile redovne,ii jako dobre u to vrijeme,a danas taj isti Agrokomerc,su posleratni \"bosanskohercegovacki patrijoti\" koji su vladali od `93 pa na ovamo uspili to sve srusiti i stvoriti\"vojsku\"neradnika koji \"lutaju\"svjetom u potrzi za komadom kruha,za to je potreebno dati apsolutnu podrsku ovom velikanu,da pokusa akoje to uopce moguce,da se spasi sto se spasit moze,od tog nekadasnjeg gigant Agrokomerca,a ovom gospodinu Abdicu dug zivot,i da sto prije izadje na slobodu.

AF
afrika
22:42 21.09.2010.

Pustite covjek vise na miru! Odlezao je i sta izvlacite nesto preko 20 godina staro. Imate dosta posla sa danasnjim lopovima...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije