Čestitke Francuza

Abalo i Onesta: Hrvati su bili bolji, zasluženo su pobijedili

Claude Onesta
Reuters
24.01.2013.
u 09:49

– Imali smo premalo raspoloženih igrača da bismo pobijedili odličnu Hrvatsku

Francuski rukometaši nakon utakmice bili su tužni i razočarani, Hrvatska je prošla u polufinale i umirovila neke od njihovih igrača. Ipak, nakon poraza bili su veliki, priznali su da je Hrvatska zasluženo prošla dalje.

– Hrvatska je bila puno bolja od nas večeras. Ništa više osim toga ne treba dodati, to sve govori. Znali smo da će četvrtfinala biti strašno teško za nas bez obzira na to tko nam došao. Mogli smo dobiti domaćina Španjolsku ili Hrvatsku, koja je jedan od favorita. Nismo imali sreće, no to nikako nije isprika jer jednostavno nismo igrali dobro – rekao je Luc Abalo.

Francuski izbornik Claude Onesta također je našima skinuo kapu.

– Nedostajalo nam je efikasnosti da bi se mogli ozbiljno nositi s momčadi kao što je  Hrvatska. Pogotovo ovoj, koja je od prve do posljednje minute prštala od energije i želje za pobjedom. Kako smo nakon nekoliko uvodnih minuta sasvim pali, Hrvatima smo dali krila i ta energija se pretvorila gotovo u euforiju. Kada smo im se približili u drugom poluvremenu, mislio sam da će se Hrvati slomiti, ali nisu i svaka im čast. Imali smo premalo raspoloženih igrača da bismo pobijedili odličnu Hrvatsku.

>>>Petrić, Lovren i Mirna Jukić prvi čestitali preko twittera

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije