Nogomet

11. memorijalni nogometni turnir “Ivica Džoić – Šici”

Mato ivanović
31.07.2012.
u 10:01

Treba istaknuti da je prethodnih godina turnir bio jači s kvalitetnijim sudionicima, ali ni ovaj put nisu izostala uzbuđenja

Proteklog vikenda održan je tradicionalni 11. memorijalni turnir Ivica Džoić - Šici, posvećen tragično stradalom vrataru HNK Orašja i Dinama iz D. Mahale. Na turniru su nastupila četiri kluba iz Posavine, članovi Druge nogometne lige FBiH, skupina sjever. Treba istaknuti da je prethodnih godina turnir bio mnogo jači s kvalitetnijim sudionicima, ali i na ovogodišnjem nisu izostala uzbuđenja. Nisu izostala uzbuđenja, a upravo je to pokazala prva utakmica između Dinama iz D. Mahale i Dizdaruše, u kojoj je Dinamo imao prednost od dva pogotka, koju nije uspio do kraja sačuvati. Brčaci su u drugom dijelu zaigrali na sve ili ništa i susret je završio rezultatom 2:2, a u izvođenju jedanaesteraca Dizdaruša je bila preciznija sa 10:9. U drugom susretu HNK Orašje svladalo je Mladost iz D. Svilaja sa 1:0 pogotkom Maskaljevića s bijele točke. U susretu za 3. mjesto Mladost je pobijedila Dinama sa 2:1, a u finalnoj utakmici nogometaši Orašja uvjerljivo su svladali Dizdarušu sa 4:0 i tako osvojili mali pobjednički i veliki prijelazni pokal. Sva četiri pogotka postigao je mladi napadač Orašja Mato Paradžik. Već u prvom dijelu labudovi su imali dva gola prednosti, pa je u nastavku trener Miroslav Đurić dao prigodu nekolicini mladih igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije