Svetište u Međugorju

10.000 Talijana promatralo Gospino ukazanje vidjelici Mirjani

mirjana
VL FOTO
03.01.2012.
u 09:51

Gospina poruka: Bog Otac svoju djecu nikada ne ostavlja samu, pogotovu ne u boli i očaju. Kada to shvatite i prihvatite, bit ćete sretni.

Više od 10 tisuća hodočasnika svjedočilo je u ponedjeljak u 8.35 sati, kod Plavog križa u podnožju Brda ukazanja u međugorskoj župi, Gospinom ukazanju vidjelici Mirjani Dragičević-Soldo. Mahom se radilo o Talijanima, iako su u prvim danima siječnja Svetište Kraljice Mira posjetile i skupine iz Austrije, Njemačke, Švicarske, Slovačke, Rumunjske, Španjolske, Francuske, Koreje, Libanona..., a mise su u ponedjeljak slavljene na jedanaest jezika.

Već u ranim jutarnjim satima kolone hodočasnika pješice su se uspinjale po kamenitom tlu kako bi na Podbrdu zauzeli mjesto odakle bi mogli promatrati vidjelicu Mirjanu tijekom ukazanja i kasnije čuti novu Gospinu poruku.

U trenucima kad se vidjelo da Mirjana ima ukazanje, čuli su se samo uzdasi i škljocanje fotoaparata.

Potekla suza

Ukazanje je trajalo pet minuta.

Mirjana je tijekom ukazanja molila s krunicom u ruci i u jednom trenutku niz lice joj je potekla suza.

Kasnije je vidjelica Mirjana prenijela Gospinu poruku koja glasi:

“Draga djeco, dok majčinskom zabrinutošću gledam u vaša srca, vidim u njima bol i patnju , vidim ranjenu prošlost, i neprestanu potragu, vidim svoju djecu koja žele biti sretna , ali ne znaju kako. Otvorite se Ocu. To je put ka sreći, put kojim vas ja želim voditi. Bog Otac svoju djecu nikada ne ostavlja samu, pogotovu ne u boli i očaju. Kada to shvatite i prihvatite, bit ćete sretni. Završit će se vaša potraga. Voljet ćete, a nećete se bojati. Vaš život će biti nada i istina koja je moj Sin. Hvala vam. Molim vas molite za one koje je moj Sin izabrao. Nemojte suditi, jer svi ćete biti suđeni“.

Gospa je na kraju blagoslovila sve nazočne i sve nabožne predmete, a po riječima vidjelice Mirjane, Gospa je tijekom ukazanja izgledala odlučno.

Pjevali pjesme

Na kraju ukazanja svi nazočni su mahali bijelim maramicama i pjevali pjesme: Zdravo Marijo, majko ljubavi i Salve Regina te

izmolili krunicu mira.

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:12 04.01.2012.

S čime se ta puca ? I ja bi malo.....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?