Rezultat iz prve utakmice (0:0) domaće tjera na oprez

Zrinjski mora biti oprezan želi li doći do finala Kupa

velez
29.04.2015.
u 09:31

Nogometaše Zrinjskog danas očekuje još jedna utakmica u nezgodnom nizu srijeda - subota. Težak ritam utakmica Mostarcima sada donosi uzvratnu utakmicu polufinala Kupa BiH s Olimpicom. Rezultat u prvom susretu bio je 0:0, što ovog puta Olimpicu daje mogućnost da samo jednim pogotkom Mostarcima u velikoj mjeri oteža put u finale. Ipak, trener plemića Vinko Marinović tvrdi kako rezultat 0:0 ne daje prednost ni jednoj momčadi.

Značajna utakmica

- Utakmica s Olimpicom je za nas iznimno značajna i želimo ostvariti plasman u finale. Prethodnih godina Zrinjski je zaustavljen u polufinalu, a vjerujem kako ćemo mi to prekinuti. Neće nam biti lako jer je Olimpic jako dobra momčad koja bolje igra u gostima. Rezultat 0:0 iz Sarajeva ne daje prednost ni jednima ni drugima. Naša prednost su domaći teren i navijači i sigurno da ćemo dati svoj maksimum da ostvarimo plasman u finale - kazao je na jučerašnjoj konferenciji za medije trener plemića Vinko Marinović. S obzirom na rezultat od 0:0 mogući su i jedanaesterci. Trener plemića tvrdi kako se njegova momčad nije posebno pripremala za takav scenarij. - Nismo vježbali jedanaesterce, u ovom trenutku ne razmišljamo o tome, nego samo o pobjedi. Kod jedanaesteraca je uvijek prisutna doza sreće, samopouzdanja i važan je psihički trenutak - dodao je Marinović.

Dobro raspoloženje

Susret s Olimpicom momčad Zrinjskog dočekuje u dobrom raspoloženju nakon nevjerojatne serije od čak 21 utakmice bez poraza. Što se tiče igračkog kadra, kod Zrinjskog jedino ne može nastupiti Todorović jer je ranije nastupao za Sarajevo u Kupu. Ostali su igrači u kombinacijama, Marinović je najavio kako neće biti previše promjena u odnosu na susret s Veležom pa se očekuje postava Dujković - Blaić, Graovac, Radeljić, Stojkić - Radulović, Šćepanović, Đurić, Simeunović, Crnov - Nikolić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije