koncert 19. kolovoza

Željko Joksimović: Sarajevo je grad koji volim

Željko Joksimović
27.07.2016.
u 16:57

Jedan od najpopularnijih pjevača i kompozitora regije - Željko Joksimović, u sklopu svoje balkanske turneje 19. kolovoza u glavnom gradu BIH, na stadionu Koševo, održat će spektakularni koncert.

Joksimović je u lipnju 2010. godine održao koncert pred punim Koševom i nakon toga u više navrata isticao da bi rado ponovio koncert na ovom stadionu.

„Pozivam sve ljubitelje dobre glazbe i provoda da dođu ove godine 19. kolovoza u Sarajevo, na stadion Koševu. Bit će to najveći i najbolji koncert ove godine“, rekao je Joksimović na današnjoj press konferenciji koja je održana u Alta Shopping Centru u Sarajevu, javlja radiosarajevo.ba.

‘’Sarajevo je grad koji volim i u kojem nisam dugo nastupao, te sam siguran da ćemo zajedno - mi glazbom, a publika energijom napraviti spektakl koji će ovaj grad pamtiti’’, izjavio je pjevač na konferenciji.

Organizatori su najavili da će ovo biti spektakularni koncert s najsuvremenijim ozvučenjem, svjetlom i scenom kakvu zaslužuje publika u Sarajevu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije