sjednica

Zastupnički dom PFBiH sutra o rebalansu federalnog proračuna

fghf
28.11.2016.
u 13:09

Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine sutra će izvanredno zasjedati radi razmatranja odluke o rebalansu ovogodišnjeg proračuna FBiH, te predloženim izmjenama i dopunama o njegovom izvršenju.

Uz to zaposlenici će se po hitnom postupku očitovati o prijedlogu poslanika Ismeta Osmanovića za izmjene Zakona o Komisiji za vrijednosne papire.

Dokument okvirnog proračuna FBiH za idući dvogodišnje razdoblje uvršten je u dnevni red sjednice, na kojoj je predviđeno i izjašnjavanje o izmjeni Zakona o sistemu i poboljšanju kvaliteta, sigurnosti i akreditaciji u zdravstvu.

U nacrtu su novi federalni zakoni o računovodstvu i reviziji, o bankama i Agenciji za bankarstvo te zakon o izmjenama i dopunama postojećeg zakona o tržištu vrijednosnih papira.

Nakon izvanredne sjednice, planirano je da Zastupnički dom u srijedu nastavi jednu od ranije započetih redovnih sjednica.

Preostalo je razmatranje predloženih izmjena zakona o upravljanju otpadom, o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja i o izmirenju obaveza po osnovu računa stare devizne štednje u FBiH.

Pred zastupnicima će se naći i prijedlozi zakona o upravljanju državnim kapitalom u privrednim društvima u FBiH, o nedopuštenom oglašavanju i o poljoprivrednoj organskoj proizvodnji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije