direktor rome

Zadržat ćemo i Pjanića i Džeku i Nainggolana, ako žele ostati

Pjanić
06.05.2016.
u 16:25

Iako se čini kao nemoguća misija, sportski direktor Rome Walter Sabatini izjavio je kako će 'vučica' zadržati Miralema Pjanića i Radju Nainggolana, dvojac koji se najčešće spominje kada je u ptanju ljetni prijelazni rok. 

"Obojicu možemo zadržati i napravit ćemo to. Pitanje je samo žele li oni ostati", rekao je Sabatini pa se dotaknuo i Edina Džeke koji je imao prilično burnu sezonu:

"Džeko će isto ostati. On se čak i u Wolfsburgu i Manchester Cityju mučio u svojim prvim sezonama. Mi želimo da ostane kao jedan od glavnih igrača, no i kod njega je pitanje želi li ostati."

Za kraj se Sabatini dotaknuo i vrućeg pitanja Rome, Francesca Tottija. 

"On zaslužuje novi ugovor iako priznajem da sam u početku bio protiv toga. Mislio sam da je bolje biti mladi sportski direktor ili tako nešto nego stari igrač. No, u posljednjih je nekoliko nastupa odigrao fantastično", rekao je Sabatini pa dodao:

"Međutim, mislim da je to velika zasluga Spallettija jer mislim da bez svih onih turbulencija ne bi danas gledali takvog Tottija."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije