Rukomet: Premijer liga BiH

Zrinjski na gostovanju kod Borca traži bodove za Ligu za prvaka

BiH; 10.02.2017. Mostar;Dvorana Bijeli Brijeg, Prvenstvena utakmica  Zrinjski -Vogosca Snimio:Stole Lasic
17.02.2017.
u 09:00

Rukometaši Zrinjskog će u iduća tri kola riješiti svoju sudbinu glede plasmana u Ligu za prvaka. Mostarci večeras (20 sati) gostuju u Banjoj Luci kod drugoplasirane ekipe Borac m:tel. Oba tima su na startu drugog dijela poražena pa su ostala na 30 odnosno 25 bodova.

Najteže gostovanje

Zrinjski će pokušati iskoristiti imperative Borca i u dvorani Borik doći do vrijednih bodova. Mostarci će, nakon ovog dvoboja, imati dva susreta na domaćem parketu protiv Maglaja i Dervente. Za Zrinjski će to biti možda i najteže gostovanje jer je ekipa s Vrbasa ostvarila maksimalan učinak na svom parketu - sedam pobjeda u isto toliko susreta te je željna popravnoga nakon slabijih igara u Kupu Republike Srpske i u Maglaju gdje je doživjela dva poraza. Mostarce može radovati oporavak Filipa Visperosa tako da će imati dužu rotaciju. Banjolučani na drugoj strani imaju problema s ozljedama. Izvan stroja su Danijel Vukićević i Mihailo Stošljević, na koje trener Ratko Đurković ne može računati, dok se oporavio veteran Dejan Unčanin. Eventualnom pobjedom Banjolučani bi napravili korak prema obrani drugoga mjesta i smanjili izglede jednom od konkurenata za mjesta koja vode u borbu za naslov.

Memić: Želimo im uzvratiti

Elis Memić ističe da njegov tim mora popraviti igru u napadu. - Kvalitetno smo se spremali za Zrinjski koji također dolazi nakon poraza. Želimo im uzvratiti za poraz u prvom dvoboju u Mostaru. Situacija s ozljedama je nešto bolja jer se u tim vraća Unčanin. Obranu smo podigli na željenu razinu, ali moramo biti bolji u napadu. Ovo je važan susret jer nam dolazi izravni protivnik u borbi za mjesto koje vodi u Ligu za prvaka i očekujemo veliku podršku navijača kako bismo ostvarili pobjedu, istaknuo je Memić.

Utakmica počinje u 20 sati uz izravan prijenos na RTRS plus. Parovi 15 kola: Vogošća - Čelik (19), Prijedor - Sloga (19) Borac - Zrinjski (20). Subota: Krajina - Krivaja (18) Maglaj - Derventa (19), Konjuh - Bosna (S) (19.30), slobodno Goražde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije