UHIĆEN U DUGOM SELU

Zagrebačka policija uhvatila bjegunca za kojim se danima tragalo

23.08.2021.
u 10:40

Zagrebačka policija izvijestila je danas da je pronađen bjegunac koji je u srijedu pobjegao iz policijskog vozila nakon što je ozlijedio policajca.

– U ponedjeljak 23. kolovoza oko 0.20 sati na području Dugog Sela u Šaškovečkoj ulici policijski službenici uhitili su 22-godišnjaka za kojeg se sumnja da je 18. kolovoza 2021. godine oko 15.30 sati na Trnju, Savska cesta, počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi nakon čega se dao u bijeg. Pronađen je i doveden u službene prostorije gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje – izvijestila je policija.

Podsjetimo, kako je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović ranije otkrio, muškarac je uhićen prema zahtjevu Interpola, a dovodi ga se u vezu s imovinskim deliktima. Do napada je došlo dok ga je policija odvodila na ispitivanje. Prilikom izlaska iz službenog vozila osumnjičeni 22-godišnjak fizički je napao policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke, pri čemu ga je policijski službenik uporabom tjelesne snage pokušao zadržati, međutim osumnjičeni je pobjegao. Policijskom službeniku liječnička pomoć pružena je u KBC-u Sestara milosrdnica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?