JESTE LI VEĆ ISPROBALI?

WhatsApp uveo veliku promjenu koja će vam znatno olakšati dopisivanje, evo kako koristiti novu opciju

WhatsApp
Igor Soban/PIXSELL
20.04.2024.
u 14:54

WhatsApp je objasnio da je cilj ove nove značajke omogućiti korisnicima brzo pronalaženje željenih razgovora bez potrebe za dugim listanjem kroz cijeli inbox.

WhatsApp je nedavno pokrenuo veliko ažuriranje kako bi olakšao pronalaženje određenih chatova. Sada možete brzo pretraživati svoje poruke bez potrebe za bjesomučnim listanjem stotina starih poruka, bilo da tražite, primjerice, adresu prijatelja ili naziv restorana.

Ova nova značajka nazvana "Chat Filters" omogućuje vam da filtrirate svoje poruke prema tri kategorije: "Svi", "Nepročitani" i "Grupe". Odabirom "Svi" možete pretraživati sve poruke, dok će "Nepročitani" ograničiti pretragu na poruke koje niste još otvorili. S druge strane, kategorija "Grupe" omogućuje vam pretragu samo u vašim grupnim razgovorima, pojašnjava Daily Mail.

WhatsApp je objasnio da je cilj ove nove značajke omogućiti korisnicima brzo pronalaženje željenih razgovora bez potrebe za dugim listanjem kroz cijeli inbox. Vjeruju da će ovi filteri pomoći korisnicima da ostanu organizirani i fokusirani na svoje najvažnije razgovore. "Nastavit ćemo razvijati više opcija kako bismo vam pomogli da se usredotočite na ono što je najvažnije", dodali ste. Ova ažuriranja su već počela izlaziti korisnicima i bit će dostupna svima u nadolazećim tjednima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije