Neobična situacija

VIDEO Vatrogascima u BiH užurbano uletilo auto, putnici panično pobjegli: Razlog je skroz neočekivan

Foto: Screenshoot
09.05.2023.
u 18:28

Neobična situacija  se dogodila u krugu Profesionalne vatrogasne jedinice u Tuzli kada im je u krug vatrogasnog doma uletjelo vozilo iz kojeg su svi brzo izletjeli. 

- Tijekom obavljanja redovitih aktivnosti tijekom dana jedno vozilo je užurbano uletilo u krug vatrogasnog doma, a vozač i putnici panično su napustili vozilo. Razlog je potpuno neočekivan. U motornom prostoru ispod haube zavukla se zmija koju su primjetili tijekom vožnje, navode Tuzlanski vatrogasci na Facebook stranici.

- Odmah smo ustanovili kako je u pitanju naša domaća zmija neotrovnica Smuk koja je, kao što je opće poznato, korisna u životinjskom lancu. Nakon što smo je pažljivo izvadili pustili smo je u prirodno stanište. Naš posao je zaista dinamičan i nikad ne znamo s kakvim situacijama se možemo susresti. Ali što je najvažnije mi smo tu da vam pomognemo u opsegu naših mogućnosti, naveli su u objavi uz video cijele akcije: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije