Iznimno važan projekt

Uskoro završetak građevinskih radova na novoj zgradi Klinike za dječje bolesti SKB-a

27.02.2023.
u 07:33

- Radovi su u punom jeku, inženjeri kažu kako će građevinski radovi do Uskrsa biti gotovi - kazao je Kvesić

Završetak osnovnih radova na novoj zgradi Klinike za dječje bolesti SKB-a Mostar planiran je u travnju. Trenutačno su u tijeku završni radovi na uređenju interijera Klinike za dječje bolesti SKB-a Mostar, a u planu je i izgradnja koridora koji će tu kliniku spojiti s glavnim medicinskim objektom.

Službeno otvaranje očekuje se u listopadu. O toj temi za program Radiotelevizije Herceg Bosne govorio je ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Ante Kvesić

Ravnatelj Kvesić podsjeća kako je došlo do poskupljenja, i to rasta cijena materijala.

- Onda smo pokrenuli priču s dodatnim kreditom. Vlada ove županije je to napravila, a zatim je stigao grant iz federalne Vlade, tako da sada imamo dovoljno sredstava za završiti Pedijatriju. Radovi su u punom jeku, inženjeri kažu kako će građevinski radovi do Uskrsa biti gotovi - kazao je Kvesić, objasnivši kako se treba uraditi i prolaz, odnosno koridor. Podsjetio je na stanje u trenutačnoj zgradi Pedijatrije koja ima lošu infrastrukturu. S druge strane, nova Klinika za dječje bolesti SKB-a imat će najsuvremeniji prostor.

Kada je riječ o dosadašnjim ulaganjima u druge dijelove SKB-a Mostar, Kvesić je objasnio i kako su prioritetno do sada radili na projektima koji su se odnosili, primjerice, na onkološke pacijente, tako da sada SKB Mostar ima sve osigurano.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije