Miligram u Mostaru

Uljepšali dan djeci s posebnim potrebama

BiH,28.05.2016.Mostar , Stolnoteniska dvorana,  Zabava - koncert za djecu sa posebnim potrebama, Photo:Stojan Lasic
29.05.2016.
u 08:30

Nakon velikog sarajevskog koncerta u Zetri, popularna skupina Miligram boravila je jučer u jednodnevnom posjetu Mostaru, gdje je upriličila druženje s djecom s posebnim potrebama, točnije štićenicima centara “Sveta Obitelj” i “Los Rosales”, kojima je još više uljepšala ionako prekrasan sunčan dan.

Druženje koje se pretvorilo u pravu zabavu uz pjesmu i ples, održano je u dvorani Stolnoteniskog kluba Mostar kod Osnovne škole Ivana Gundulića (Peta osnovna škola), u mostarskom naselju Rudnik.

Članovi Miligrama tom su prigodom najavili i skorašnji veliki koncert u Mostaru koji će se održati 19. lipnja na stadionu pod Bijelim brijegom. Bit će to njihov drugi veliki koncert u Mostaru.

Inače, Miligram ima lijepu naviku da u svakom gradu gdje održava veliki koncert, najprije upriliči zabavu za one osobe koje su fizički spriječene nazočiti tom događaju.

Ozarena dječja lica s kojih nije silazio osmijeh, najbolja su potvrda da ono što rade članovi ove skupine itekako ima smisla i da takvo što treba pozdraviti i pohvaliti.

Ovom događaju nazočio je i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, zaželivši članovima benda ugodan boravak u gradu na Neretvi. Nakon Mostara, Miligram će nastupiti i u Banjoj Luci 25. lipnja na gradskom stadionu.

Inače, sastav Miligram je s novim albumom “Miligram magnetic” postavio nove standarde u glazbi, kako stilski tako i produkcijski, gdje je napravio pravu fuziju kombinirajući različite stilove. Osim suradnje sa svjetski poznatim producentom Sevenom Aureliusom, na ovom albumu Aleksandar Milić Mili, vođa sastava, napravio je i pet dueta - s Enisom Bešlagićem, Mladenom Vojičićem Tifom, Lanom Jurčević, Dadom Topićem i Dr. M-om, novim svojim projektom.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?