NEVJEROJATNO BRUTALNO UBOJSTVO:

Tinejdžer vršnjaku odrubio glavu zbog jedne obične fotografije

NEVJEROJATNO BRUTALNO UBOJSTVO
04.11.2016.
u 10:45

Svirepo ubojstvo tinejdžera u ruskom gradiću Konsomolsk šokiralo je mještane. 19-godišnji kick-boxer Nikita Rasskazov svojem je vršnjaku Artyomu Šustovu odrubio glavu jer je zavodio njegovu djevojku, prenosi Net.hr

Obezglavljeno tijelo 19-godišnjaka pronađeno je u parku, a istraga je pokazala kako je motiv ubojstva navjerojatnije flertovanje koje je Artyom započeo s djevojkom.

Glava žrtve naknadno je pronađena u jarku rijeke Silinka.

Glavu je odnio djevojci

Kako navode svjedoci, Nikita i Artyom posvađali su se u parku. Nikita je tada izvadio nož i više puta ubo Artyoma koji je svejedno uspio umaknuti ubojici. Nikita ga je naposlijetku ipak uhvatio te ga još jednom ubo s leđa. Dok je 19-godišnjak krvav ležao na tlu, Nikita mu je odrubio glavu.

Nju je stavio u vreću za smeće pa u ruksak, koji je odnio sa sobom, prenosi The Siberian Times. Tada je otišao kući, otuširao se te zaspao.

Razbjesnila ga jedna fotografija

Dan kasnije odrubljenu glavu odnio je svojoj djevojci Oleni, a ruksak je bacio u rijeku.

Iako se izjave svjedoka ne slažu s tim tko je započeo flert, Artyom ili Olena, ona je njihovu zajedničku fotografiju te večeri objavila na svojem Facebooku, kao i fotografiju Artyomove tetovaže. Vjeruje se da je upravo to razbjesnilo Nikitu koji je poslije ubio tinejdžera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije