padao tijekom noći

Snijeg pravi probleme vozačima širom BiH: Zastoji, zaleđene ceste...

Avaz
04.04.2023.
u 08:15

Snijeg otežava promet, a došlo je i do stvaranja kolona na više mjesta

Snijeg koji je padao tijekom noći širom Bosne i Hercegovine, jutros stvara probleme brojnim vozačima. Na planinskom prevoju Karaula je došlo do zastoja.

- Sve je sami led na cesti - navodi čitatelj za Avaz

Foto: Avaz

I na Bradini ima dosta snijega, pa se apelira na vozače da i na ovoj dionici voze oprezno.

Slična situacija je i na području Šujice.

Foto: Avaz

Snijeg otežava promet, a došlo je i do stvaranja kolona. 

Zbog novih sniježnih padalina koje su tijekom noći i jutra zahvatile BiH, teže se prometuje i na putnom pravcu Zavidovići - Olovo.

Zbog intenzivnih sniježnih padalina i zaglavljenih teretnih vozila obustavljen je promet na magistralnom putu Stupari-Kladanj.

- Na dionicama u višim predjelima ima snijega na cesti, dok je u nižim predjelima kolovoz mokar ili vlažan. Skreće se pažnja i na zaleđenu cestu preko prevoja, kao i na povremene sniježne vijavice koje smanjuju vidljivost. Upozorava se na povećanu opasnost od odrona, a u jugozapadnim i zapadnim krajevima i na povremeno jak vjetar. Savjetujo se opreznija vožnja i poštivanje svih prometnih propisa. Vozačima koji se imaju namjeru kretati preko planinskih prevoja preporučuje se korištenje zimske opreme, bez obzira što to više nije zakonski obvezno - navode iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije